Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже важлива інформація. Вже минуло більше року з моменту, як PC-геймери змогли поринути у світ постапокаліптичної Америки у The Last of Us Part I.

Тоді реліз гри співпав із прем'єрою першого сезону серіалу HBO за мотивами гри, підігрівши інтерес до продовження історії Еллі на ПК. На початку 2024 року промінь надії промайнув у вигляді витоку, який повідомляв про можливий реліз TLOU Part II на ПК у квітні.

Користувач Silknigth із X/Twitter поділився цією інформацією у березні. Однак, як пізніше заявив журналіст Bloomberg Джейсон Шрайєр, деякі зі "сливів" Silknigth виявилися помилковими.

The last of us, скріншот: YouTube

З того часу гра на ПК так і не вийшла, а офіційних даних про порт від Sony не надходило. Обліковий запис Silknigth у X/Twitter також був видалений.

Популярні новини зараз

Ситуація зі світлом кардинально зміниться: 5 атомних блоків "йдуть" на ремонт

Звички доведеться міняти: Нацбанк оголосив про великі зміни

Краще на якийсь час переїхати: п'ять областей відключатимуть частіше за інших - список

Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає

Показати ще

Публікація "billbil-kun", скріншот: Х

Відомий інсайдер billbil-kun стверджує, що розробка ПК-версії TLOU Part II велася як мінімум з 2021 року, а до листопада 2023 гра була повністю готова до релізу.

The Last of Us. Фото: скрін

Виникає питання: чому ж тоді анонс та реліз досі не відбулися? Інсайдер не знає справжніх причин відстрочення, але вважає, що Sony хоче приурочити вихід ПК-версії гри до прем'єри другого сезону серіалу The Last of Us, запланованого на 2025 рік.

Нагадаємо, ви ніколи не чули про цю гру, і вона стала найпопулярнішою в TikTok.

Раніше повідомлялося, що Нацполіція точно захоче "покататися": представлений перший електричний Duster, запас ходу на 350 км.

Також, Ghost of Tsushima на ПК: подробиці про бета-тестування та крос-грі.