З'явилася радісна новина для шанувальників серіалу та відеоігор за пригодами "The Last of Us", де злий грибок керує "живими мерцями". Президент Naughty Dog Ніл Дракманн у документальному фільмі про створення другої частини, який вийшов 2 лютого, розповів про можливе продовження.

За словами Ніла, протягом кількох років він не міг знайти потрібну концепцію для продовження, але нещодавно це змінилося.

"У мене немає сюжету, але я маю концепцію, яка, на мій погляд, така ж чудова, як перша і друга частини. Вона сама по собі, але пов'язує всі три частини. Тому в мене таке почуття, що в цій історії може бути ще один розділ", - заявив Ніл Дракманн.

The last of us, скріншот: YouTube

Таким чином, Naughty Dog, можливо, ще повернеться до серії The Last of Us і випустить третю частину. Жодних подробиць про неї поки немає. У студії нічого не говорили про виробництво гри, тому поки що вона залишається на рівні концепту.

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Показати ще

Дракман розповів, що в Naughty Dog раніше написали коротку історію про події після другої частини з Томмі в головній ролі. Проте студії довелося відкласти цей проект, оскільки тоді були важливішими завдання.

Дракман не виключає, що в майбутньому Naughty Dog повернеться і до цієї ідеї, але це буде гра або серіал, в компанії вирішать пізніше.

З документального фільму також стало відомо, що Дракман спочатку мав зовсім інші плани на The Last of Us Part II. Він хотів переробити майже всю гру і навіть зробити її чимось схожим на Bloodborne.

"У Bloodborne дуже відкритий простір, який розширюється в міру дослідження. Мені подобається це почуття підкорення нового світу. Простір фактично стає ще одним персонажем гри. І тому цей аспект ми теж розглядали", - наголосила геймдизайнер Емілія Шац.

Тривалість документального фільму Grounded II: Making The Last of Us Part II складає 2 години.

Ще трохи "плюшок" - всесвітньо відома акторка, зірка "Сам удома" Кетрін О'Гара веде переговори про те, щоб приєднатися до акторського складу 2 сезони вже дуже популярного серіалу "The Last of Us".

Кетрін О'Гара, фото: Facebook

Нагадаємо, Sony презентувала електрокар, яким можна керувати джойстиком PlayStation 5: що під капотом.

Раніше повідомлялося, Sony засвітила анонси найочікуваніших ігор 2024 року: Tekken, The Last of Us та багато інших новинок.

Також, другий сезон The Last of Us знову переносять - зйомки ніяк не почнуться через головного актора: у чому річ.