За прогнозами аналітичної компанії Canalys, комп'ютери з підтримкою штучного інтелекту невдовзі стануть новим хітом на ринку.

Вже до 2025 року очікується, що 40% усіх ПК будуть оснащені спеціалізованими прискорювачами ШІ, такими як блоки нейронної обробки (NPU), що суттєво підвищить їхню продуктивність, персоналізацію і енергоефективність.

комп'ютери зі штучним інтелектом

Цей розвиток відкриє нові горизонти у використанні ПК, обіцяючи користувачам швидші процеси роботи, індивідуальні налаштування і покращений час автономної роботи завдяки можливостям штучного інтелекту. Ішан Датт, аналітик Canalys, підкреслює, що "ПК з підтримкою ШІ забезпечать абсолютно новий досвід використання".

Цей тренд не обмежиться лише особистим використанням. Очікується, що компанії стануть ключовими споживачами цих технологій, використовуючи ШІ для аналізу даних, підвищення рівня безпеки та інших завдань.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Комп'ютер. Фото: скрін youtube

На початковому етапі, через впровадження ШІ, ціни на ПК зростуть, і моделі з підтримкою штучного інтелекту коштуватимуть приблизно на 10−15% дорожче.

Проте зі збільшенням числа користувачів цінова різниця зменшиться, і до 2025 року більшість дорогих ПК (ціною понад 800 доларів) будуть обладнані ІІ.

Також ми повідомляли, що улюблена гра мільйонів The Sims може отримати кіноадаптацію, яку зніме незрівнянна Марго Роббі.

Останніми роками кіноадаптації популярних відеоігор стали з'являтися частіше. Багатьом геймерам сподобався серіал The Last of Us, аніме Arcane, фільм Uncharted. Ще очікуються такі проекти як Fallout, Borderlands, BioShock, God of War, Assassin's Creed та багато інших.

І ось до цього довгого списку тепер додається ще одна назва, яку, щиро кажучи, вкрай важко уявити на екрані, оскільки ця гра не має сюжету. Цього разу йдеться про вкрай популярну у всьому світі гру The Sims від EA Games.