Фанати, які ось уже понад 20-ть років знали лише один горор Silent Hill 2, встигли піднести цю "пецалку" до класу культових. Є привід для радості та солодких очікувань - незабаром вийде ремейк, ну або "ремастер", кому як зручно, все одно - це станеться, і потрібно знову готувати нерви до захоплюючого проходження.

Останні новини стануть дуже приємними для українських геймерів, адже гра отримає офіційну локалізацію.

Про це стало відомо завдяки "галочкам" у Steam, так-так саме тим галочкам, за які ми часто влаштовуємо цілі атаки на розробників, щоб вони додали українську мову до свого списку завдань.

Silent Hill 2, скріншот: Steam

Справа в тому, що оновлену версію Silent Hill 2 студія Konami анонсувала вже майже рік тому. Але досі новин про неї зовсім небагато.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Як свідчить сторінка Silent Hill 2 на Steam, у ремейку буде офіційна українська локалізація. Українською буде перекладено текст, а також запропонують українські субтитри.

Silent Hill 2, скріншот: Steam

Озвучення українською не передбачається. Загалом гра отримає переклади 12 мовами або 14 мовними версіями (китайська буде ділитися на традиційну та спрощену, а іспанська – для іспанців та латиноамериканців).

Всі вони також будуть перекладені в тексті та субтитрах. Озвучка буде доступна лише двома мовними версіями – англійською та японською.

Silent Hill 2, скріншот: Steam

Ремейк Silent Hill 2 виконаний у жанрі психологічного survival horror. Він перекаже історію Джеймса Сандерленда, який шукає свою померлу дружину, яка надіслала йому загадковий лист із містечка Сайлент-Хілл.

Silent Hill 2, скріншот: Steam

Konami та Bloober обіцяють повністю перероблену гру з використанням нових технологій у роздільній здатності 4K. Гра вийде на PlayStation 5 та ПК, а через деякий час з'явиться і на Xbox.

Silent Hill 2, скріншот: Steam

Однак терміни виходу досі не називаються. Пишуть, що гра "вийде незабаром".

Нагадаємо, скасовану культову гру "Silent Hills" переробляють у "Dreams": тільки для найсміливіших геймерів.

Раніше повідомлялося, що Sony готує ексклюзивні ігри для PlayStation 5, чого очікувати геймерам.

Також, Silent Hill 2: геймери знайшли нові пасхали через 17 років.