Лише нещодавно фанатам серії Grand Theft Auto показали, скільки коштуватиме нова версія гри. Тепер у відкритому світі "шістки" може з'явитися функція, на яку фанати чекали вже більше десяти років.

Йдеться про те, щоб бувати у різних будинках, квартирах та приміщеннях. Бінго, це не лише там, де цього вимагає сюжетна лінія. Також є відомості, що інтер'єр будівель тепер буде набагато різноманітнішим.

Про це стало відомо завдяки документу, який склали хакери та віддані шанувальники гри, де публікують свіжі сливи та найгарячіші чутки.

Головні "фішки" GTA 6, скріншот: YouTube

Сцени в приміщеннях в іграх серії Grand Theft Auto були рідкісними. За винятком інтер'єрів, створених спеціально для місій, наприклад, Grand Theft Auto 5 мала не більше двох десятків інтер'єрів.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Показати ще

Нове у відкритому світі GTA6, скріншот: google.drive

Вже у Grand Theft Auto 6 все може змінитися. Цей факт може зробити Вайс-Сіті у новій грі особливо цікавим та інтерактивним місцем для дослідження.

Шанувальники з спільноти Grand Theft Auto 6 зібрали величезний документ із докладним описом усіх витоків, пов'язаних із майбутньою грою. І в цьому документі є кілька цікавих висновків.

Головні "фішки" GTA 6, скріншот: YouTube

Зокрема, на 9 сторінці документа розділ позначений як "Буди, куди можна потрапити". Далі у документі перераховані місця, куди гравці можуть входити до Grand Theft Auto 6 на основі відомих витоків інформації.

В описі документа вказується, що кількість будівель, в які можна увійти, буде "важливою особливістю" в GTA 6. Це відбувається через те, що крадіжки та пограбування повинні стати основним елементом основного ігрового процесу Grand Theft Auto 6.

У документі йдеться, що у грі буде представлено 157 різноманітних інтер'єрів будівель. І ця кількість ще може зрости. Ще може здійснитися мрія мільйонів – пограти у гольф, баскетбол чи навіть волейбол. Фанати скаржаться, що не вистачає таких симуляторів.

Також видно, як у мережі Х обговорюють нову головну героїню гри. Хтось навіть порівнює її з привабливою лялечкою "Барбі" (звісно, ​​що йдеться лише про дорослі ігри – це ж легендарна ГТА!).

Головні "фішки" GTA 6, скріншот: YouTube

Нагадаємо, у мережі показали шалені ціни на GTA 6: не кожен українець собі дозволить.

Раніше повідомлялося, "Чекаємо на новий розділ": любителів GTA заінтригували виходом нової частини, вже в 2024 році.

Також, головний конкурент The Sims отримав продовження: перші кадри геймплею Life by You та дата релізу.