Xiaomi пропонує своїм користувачам в Китаї кілька довгострокових планів підписки на Mi cloud, найдовший з яких охоплює 60 років. Це надасть користувачам доступ до 200 ГБ сховища на його хмарній платформі, що для більшості існуючих абонентів буде тривалістю життя.

Xiaomi

Довгострокові плани Mi cloud пропонуються в двох варіантах: на 10 років і на 60 років. Існує два типи членства: золото і платина. Звичайно, цені сильно відрізняються від інших планів, але така ціна за хмарне зберігання до кінця життя.

На додаток до цим довгостроковим опцій користувачі хмарних сервісів Mi мають можливо зробити підписку на 1,3,6 і 12 місяців.

Xiaomi Cloud, gizchina

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Хмарний сервіс Xiaomi Mi пропонує резервне копіювання, синхронізацію і зберігання даних для ваших контактів, текстів, налаштувань, особистих даних програми та особистих фотографій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила флагманські моделі Xiaomi Mi 10. Смартфон отримав топові характеристики, а ціна 550 доларів точно порадує фанатів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали головний недолік камери Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що смартфон знімає відео в якості 8К, але от пам'ять телефону при цьому заповнюється з неймовірною швидкістю.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон Xiaomi Mi 10 будуть продавати обмеженим тиражем. Звичайно ж, першу партію відразу ж розкупили, так що іншим доведеться почекати.