Компанія Google презентувала нову версію браузера для розробників Chrome Canary в темній виконанні дизайну. Про це в п'ятницю, 8 лютого, повідомляє видання "Бізнес.медіа" з посиланням на інформацію сайту 9to5Google.
Дана версія браузера має підтримку на операційних системах mac os і Windows 10. Дана версія браузера Chrome Canary змінює елементи браузера, але не відкривні сторінки, навіть якщо ті можуть працювати з темними темами. При цьому браузер автоматично включає темну тему в залежності від налаштувань теми macOS і Windows 10.

Наголошується, що на квітень 2019 року Google планує зробити глобальне оновлення основної версії браузера. Виходячи з тестування даної версії браузера з темним дизайном, передбачається, що воно отримає продовження в новій версії сайту.

Оновлення Google Chrome

Раніше повідомлялося, що в США користувачі Gmail зіткнулися з серйозною проблемою – в поштовому сервісі виявлена помилка, якою скористалися шахраї, щоб заробляти на довірливих людях.

Особливість бага в тому, що Gmail дозволяє користувачам додавати в адресу електронної пошти "плаваючу" точку, створюючи таким чином кілька паралельних адрес для однієї поштової скриньки. Сервіс Google просто не бачить різниці між назвою адреси з точкою і без – всі листи будуть падати на основний email. таким чином, баг дозволяє обійти захист Gmail, що може допомогти хакерам незаконно проникати в пристрої користувачів.

Наприклад, якщо поставити крапку в логіні пошти, лист відправиться прямо на основну пошту одержувача. У свою ж чергу, це допомагає хакерам обходити захист від Google, яка здатна блокувати 99% спаму.

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадаємо, Google Chrome зробив темну тему доступною для всіх.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Gmail від Google виявили баг, під загрозою кожен.

Також раніше портал Знай.uа повідомляв, що в Android виявили нову уразливість.