BioWare, творці Dragon Age: The Veilguard, готують щось грандіозне для фанатів серії. За останніми даними, сценарій цієї гри містить приголомшливі 140 000 рядків діалогів, що вдвічі більше, ніж у попередньої частини серії Dragon Age: Inquisition, яка і так вважалася найбагатшою з ігор студії.

Dragon Age: The Veilguard розробляли п'ять років і її сценарій виявився справжнім гігантом. Актори озвучування працювали над проектом довго, адже у грі буде 700 персонажів та 60 000 рядків діалогів спеціально для головного героя Рука.

Для її озвучення використовуватиметься чотири актори, щоб створити максимально живе та різноманітне звучання.

Dragon Age: The Veilguard / фото: скриншот Youtube

Раніше ланувалося додати в гру елементи розрахованого на багато користувачів режиму, але від цієї ідеї вирішили відмовитися. Тепер гра зосередиться на багатому та захоплюючому сюжеті.

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Спочатку гра мала назву Dragon Age: Dreadwolf, що відсилало до персонажа Соласа, лиходія з Inquisition. Однак цього року BioWare перейменувала проект The Veilguard, зосередивши увагу на головному герої Рук. Ця зміна фокусує сюжет на персонажі та його пригоди, а не на злодіях.

Dragon Age: The Veilguard вийде цієї осені і буде доступна на PlayStation 5, Xbox Series X|S та ПК. Цікаво, що гра також буде підтримувати Steam Deck, і вам не знадобиться програма EA для її запуску.

Нагадаємо, вирощувач буряків в Австралії став старшим дизайнером квестів у The Witcher 3: "Він одержимий..."

Раніше ми писали про те, що "Зельду" та Animal Crossing: росіяни спробували вкрасти ігри у Nintendo і вставити у VK Play

Крім того, Знай.ua повідомляв, що в мережу злили перший скріншот BioShock 4: чим поділилися розробники