Під час червневої презентації Xbox Games компанія Elder Scrolls Online оголосила, що всі DLC будуть безкоштовними на обмежений час. Це присвячено десятому ювілею гри.

Спочатку гра вийшла у 2014 році та отримала змішані відгуки. Деякі гравці були задоволені тим, що ZeniMax Online Studios зробила з франшизою Elder Scrolls у форматі MMORPG, тоді як інші сумували за традиційними одиночними пригодами.

The Elder Scrolls Online / фото: скріншот Youtube

Незважаючи на це, гра продовжувала розвиватися, і сьогодні в ній більше дюжини пакетів DLC. Хоча Elder Scrolls Online не досягла популярності деяких інших MMORPG, вона все ж таки стала успішною, заробивши мільярд доларів.

На честь цього успіху ZeniMax робить ESO Plus і весь його контент доступним безкоштовно до 19 червня.

Популярні новини зараз

Українцям будуть по-новому вручати повістки: все зміниться з 16 липня

Жителів сіл та райцентрів почнуть мобілізувати по-новому: Кабмін радикально змінив правила

Головне за 16 червня: супермаркети не приймають купюри, друге подорожчання електроенергії та блокування карток українців

При споживанні до 100 кВт/год – тариф нижчий? У YASNO пояснили важливий нюанс

Показати ще

На останній виставці Xbox Games Showcase показали трейлер, присвячений десятиліттю Elder Scrolls Online. В рамках цієї події було випущено оновлення "Golden Road", яке додало новий контент, включаючи зону Західного Вілда, навик Писання та Підземелля Цитаделі Люсента.

Все це, а також попередні DLC включені в ESO Plus, який зазвичай є доступним за щомісячну плату. Тепер, на честь ювілею, ESO Plus можна користуватися безкоштовно до 10 ранку 19 червня за східним часом.

Серед переваг ESO Plus, доступних усім гравцям:

  • більше місця для крафту,
  • безкоштовні крони,
  • додатковий банківський простір,
  • можливість фарбування костюмів та багато іншого.

Хоча такі пробні версії проводяться регулярно, невідомо коли буде наступна. Щоб розпочати безкоштовний пробний період, гравцям потрібно увійти в гру, зайти в Crown Store, вибрати вкладку ESO Plus та вибрати опцію безкоштовної пробної версії.

Нагадаємо про літо 2024 у GTA Online: полювання за головами, продовження місій та дрифт-перегони.

Раніше ми писали про те, що З apcom взявся з ремейки Resident Evil Zero та Code Veronica

Крім того, Знай.ua повідомляв, у новому витоку розкрили секретну гру Valve: на що чекати геймерам від "Neon Prime"