Багато фанатів серії ігор "STALKER" повинні знати про легендарного засновника GSC Game World і творця франшизи безпосередньо.

Сергій Григорович дав інтерв'ю, під час якого вдалося поговорити про багато речей. Але потрібно сфокусуватися на одній з тем, яка здається цікавішою за інші.

"STALKER 2: Heart of Chornobyl", скріншот: YouTube

У розмові з Олегом Даниловим Григорович розповів, що ще в 2008 році мав намір зняти серіал за мотивами STALKER. Навіть було знято пілотну серію з непоганою картинкою та акторами. Однак, незважаючи на спроби знайти видавців у російській столиці... які б профінансували повноцінний серіал, зацікавленості не було, і проект довелося відкласти.

Зараз, коли великі компанії, такі як Netflix, активно знімають серіали за мотивами відомих ігрових франшиз, таких як "Відьмак", The Last of Us або Fallout, у Григоровича запитали, чи можна очікувати на екранізацію STALKER від Netflix. На що він відповів, що поки що такі пропозиції не надходили.

Популярні новини зараз

Українці можуть не платити за мобільний зв’язок цілий рік — які умови

Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят

Автовласники мають лише 10 днів: хто зважився на процедуру, має поспішити

"Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен

Показати ще

"STALKER 2: Heart of Chornobyl", скріншот: YouTube

Основною проблемою створення якісного серіалу, як вважає Григорович, є складність написання цікавого сценарію. Адже гра і фільм – це зовсім різні форми мистецтва, які потребують іншого підходу.

Спроби GSC Game World написати власний сценарій не мали успіху, тому вони вирішили відкласти цю ідею доти, доки не знайдеться велика потужна компанія, яка зможе залучити кращих голлівудських сценаристів і режисерів.

Нагадаємо, можна стати щуром і дертися по стінах: шанувальників Terraria вразили новими функціями гри

Як повідомляв "Знай.ua", новий шутер від Ubisoft отримає карту, натхненну Far Cry

Знай.ua писав, а тепер все, кінець: в Україні власники PlayStation отримали "трагічну" звістку