Для всіх наших дорогих читачів, котрі люблять відеоігри, є чудові новини. Так, у рейтингу найочікуваніших ігор 2024 Black Myth: Wukong вже довгий час займає високі позиції. Наприклад, зараз вона стоїть на першому місці в Steam, тоді як ще кілька тижнів тому балансувала на 5 - 7 місцях.

Майбутні гравці назвали її одним із найкрасивіших проектів уже після першого ознайомлювального відео.

Тепер розробники показали повноцінний трейлер, доступний для перегляду в YouTube.

Black Myth: Wukong, скріншот: YouTube

За цим проектом стоїть китайська студія Game Science. Вперше вона розкрила інформацію про гру у серпні 2020 року за допомогою чудового відео, яке демонструвало цілих 13 хвилин ігрового процесу. Однак тоді розробники заявили, що роботи у них ще багато, а презентація була задумана лише як "інструмент для рекрутингу".

Популярні новини зараз

ТЦК заганяють українців у боргову петлю – адвокат розповів про підступну схему

Краще на якийсь час переїхати: п'ять областей відключатимуть частіше за інших - список

Пенсіонерам підвищили ще одну надбавку: хто отримає на 300 гривень більше

У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом

Показати ще

На початку 2021 року ми дізналися, що команда націлилася на реліз у 2023 році. На Gamescom 2021 Game Science підтвердила, що Black Myth: Wukong розробляється на движку Unreal Engine 5 від Epic.

Врешті-решт команда розробників відклала свій дебютний проект до 2024 року, і тепер ми знаємо, що гра вийде 20 серпня для ПК, PlayStation 5 і Xbox Series S/X. На ПК вона підтримуватиме NVIDIA DLSS 3.5 (включаючи реконструкцію променів) та повне відстеження шляху.

Black Myth: Wukong, скріншот: YouTube

Як зазначається, гра натхненна "Подорожем на Захід", китайським романом, опублікованим у 16 ​​столітті за часів династії Мін, авторство якого приписують Ву Ченьєну. Він вважається одним із найбільших класичних китайських романів і, можливо, навіть найпопулярнішим азіатським романом усіх часів.

У центрі сюжету опиниться Король мавп, також відомий як Сунь Укун. Гравці, як очікується, блукають землею, просоченою міфологією, зустрічаючись з могутніми ворогами. Вони також оволодіють різними техніками палиці, головної зброї Сунь Укуна, і зможуть вільно комбінувати заклинання, здібності, прийоми, зброю та спорядження, щоб знайти переможну стратегію, яка найкраще відповідає їхньому бойовому стилю.

Нагадаємо, Minecraft святкує 15-річчя: нові карти, накидки та подарунки щодня.

Раніше повідомлялося, що в новому витоку розкрили секретну гру Valve: чого чекати геймерам від "Neon Prime".

Також, чи можна передати бібліотеку Steam у спадок: відповідь шокувала ігрове співтовариство.