Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже важлива інформація. Ще далекого 2015 року співтовариство геймерів почули про "Dragon Age: Dreadwolf". З того часу минуло вже 9 років.

Як виявилося, за цей час у розробці гра пережила численні переноси, зміни, доопрацювання, звільнення розробників та інші негаразди, які щоразу переносили реліз. Однак тепер, зважаючи на все, EA готова нарешті випустити проект.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання insider-gaming.

Dragon Age: Dreadwolf, скріншот: YouTube

Ця новина з'явилася незабаром після того, як EA опублікувала свій останній фінансовий звіт, в якому згадувалися деякі ще неанонсовані проекти.

Популярні новини зараз

Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця

Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути

"На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України

Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому

Показати ще

За даними Тома Філліпса, інсайдера та головного редактора Eurogamer, майбутня фентезійна рольова гра BioWare є однією з цих двох неанонсованих ігор, які планується випустити до березня 2025 року. Таким чином, нам залишається чекати менше року.

Dragon Age: Dreadwolf, скріншот: YouTube

"У нас є дві неанонсовані ігри у 25-му фінансовому році: одна партнерська гра, яка очікується у 4-му кварталі, і одна – за нашою інтелектуальною власністю. Ми плануємо надати більш детальну інформацію про терміни пізніше", – йдеться у звіті EA .

Ми досі не знаємо практично нічого про нову частину Dragon Age. BioWare показала короткий кінематографічний трейлер у грудні, підтвердивши, що наступною локацією нової гри буде Тедас.

Згідно з тизером, розробники збираються влаштувати повноцінний анонс влітку 2024 року, тобто десь у наступні три місяці. Але точної дати наразі не оголошували. Імовірно, ми побачимо повноцінний трейлер, розкриття геймплею, сюжету та ключових особливостей гри.

Dragon Age: Dreadwolf, скріншот: YouTube

У грудні 2022 року BioWare випустила внутрішньоігровий кінематографічний ролик із Dragon Age: Dreadwolf, який заклав основу для майбутніх пригод.

Відео розповідає про Соласа, ігрового персонажа Dragon Age: Інквізиція, який, очевидно, є однією з головних рушійних сил у майбутній рольовій грі. Варрік, ще один персонаж, який вперше з'явився у Dragon Age 2, розповідає історію Соласа, який колись був відомий як Фен'Харел, Dread Wolf.

Нагадаємо, The Witcher 3 готується до офіційного релізу набору модів: хтось відхопить можливість розширити світ.

Раніше повідомлялося, Nintendo підтверджує - консоль Switch 2 вже в дорозі.

Також, Skyblivion: нові деталі розробки наближають нас до повернення Тамріель.