Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікаві новини. Студія Yellow Brick Games анонсувала свою першу гру. Це буде Eternal Strands – пригодницька гра із графікою на базі Unreal Engine 5.

Про це стало відомо завдяки новому трейлеру студії у YouTube, а також повідомленню на їхньому офіційному блозі.

Eternal Strands, скріншот: YouTube

Ось як Yellow Brick Games описують Eternal Strands: "У цій пригодницькій грі від третьої особи ви граєте за Брінн, молоду і безстрашну ткаля, яка прагне відновити культурну спадщину свого народу, розкривши таємниці колись могутньої нації Enclave, яка зараз перебуває в сплячці. епічними 25-метровими створіннями Ковчегами, поєднуючи магічні здібності з арсеналом потужної зброї, щоб не дати світу зруйнуватися. Використовуйте довкілля та екстремальні погодні умови на свою користь у битвах із великою кількістю фантастичних істот”.

Eternal Strands, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

У прес-релізі додається, що гравці зможуть використовувати сам ігровий світ як зброю завдяки "фізичним системам із захоплюючим екшен-боєм".

Також вийшов новий тизер-трейлер гри, в якому, безперечно, можна простежити деякі елементи Shadow of the Colossus.

Компанія Yellow Brick Games базується в Канаді, з офісами у Квебеку та Монреалі. Її заснували кілька колишніх членів команд BioWare та Ubisoft. Мабуть, найвідомішим членом команди є Майк Лейдлоу, який раніше був креативним директором BioWare над серією Dragon Age. Зараз він працює головним креативним директором у Yellow Brick Games.

Eternal Strands, скріншот: YouTube

Eternal Strands вийде в 2025 для ПК через Steam, а також для консолі PlayStation 5 від Sony і консолей Xbox серій X і S від Microsoft. Хоча раніше Yellow Brick Games мала видавничу угоду з Take-Two Interactive, розробник вирішив видати свою першу гру самостійно.

Нагадаємо, одну з найпопулярніших ігор серії "Assassin's Creed" повністю переклали українською: як встановити.

Раніше повідомлялося, що геймерам пропонують яскраву халяву: "Prince of Persia: The Lost Crown" отримає три безкоштовні оновлення.

Також, інтриги, хакери та кіберпанк в одному флаконі: Watch Dogs готується до кіноадаптації.