Останніми роками кіноадаптації популярних відеоігор стали з'являтися частіше. Багатьом геймерам сподобався серіал The Last of Us, аніме Arcane, фільм Uncharted. Ще очікуються такі проекти як Fallout, Borderlands, BioShock, God of War, Assassin's Creed та багато інших.

І ось до цього довгого списку тепер додається ще одна назва, яку, щиро кажучи, вкрай важко уявити на екрані, оскільки ця гра не має сюжету. Цього разу йдеться про вкрай популярну у всьому світі гру The Sims від EA Games.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання hollywoodreporter.

Марго Роббі, фото: Getty Images

Ця серія, яка зараз налічує чотири частини та готується до випуску п'ятої, є симулятором життя, де вам потрібно керувати персонажами, проходячи з ними всі етапи – від народження до смерті та навіть далі.

Популярні новини зараз

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Режисером проекту стане Кейт Херрон, яка раніше зняла перший сезон "Локи" для Disney+ та чотири епізоди першого сезону "Сексуальної освіти" для Netflix. Повідомляється, що Херрон також буде співавтором сценарію.

The Sims 4: скрін

Продюсуванням займатиметься продюсерська компанія Марго Роббі LuckyChap (який Роббі керує разом із Томом Акерлі, Джозі Макнамарою та Софією Керр) спільно з Роєм Лі та Мірі Юн із Vertigo Entertainment, а також самою Electronic Arts.

На цьому етапі немає жодних інших подробиць про майбутній проект. Єдине, що можна сказати точно – це буде саме фільм, а не серіал. Принаймні так, зважаючи на оголошення, планують це зараз. Однак не варто виключати ймовірності того, що в процесі планування та написання сценарію щось зміниться, адже такі випадки траплялися вже багато разів.

Марго Роббі, скріншот: YouTube

Створена культовим ігровим дизайнером Віллом Райтом (творцем новаторської гри SimCity 1989), гра The Sims була вперше випущена на початку 2000 року.

Маючи за плечима більше двох десятиліть сіквелів і доповнень (і понад 200 мільйонів проданих копій), The Sims є однією з серій відеоігор, що найбільше продаються, всіх часів.

Нагадаємо, це навіть краще, ніж подвійний стрибок у Cybepunk: PS Store влаштував величезний розпродаж ігор зі знижками до 75%.

Раніше повідомлялося, The Sims 5: хакерський витік розкрив деталі гри.

Також, переробили всі, навіть "запас кисню": показали новий геймплей STALKER 2.