Днями сталося щось неймовірне: хакери злили в мережу попередню версію The Sims 5 і тепер фанати можуть поглянути на новий світ, який будує Maxis. Витік дозволив нам одним оком зазирнути в майбутнє гри і зрозуміти, що на нас чекає.

Остання частина The Sims була випущена далекого 2014 року, і з того часу фанати чекають продовження. Хоча було багато розширень та оновлень, спільнота вже давно прагне чогось нового.

Проект The Sims 5, відомий як Project Rene, у розробці вже деякий час, і хоча ми знали про деякі деталі, офіційної інформації від Maxis та EA майже не надходило.

Тепер у нас є витік, і, здається, що гравці, які вирішили нишпорити в інтернеті, отримають набагато більше, ніж просто крихти інформації.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Деталі нової частини

1. Використання Maxis движка Unreal Engine замість звичного Frostbite. Цей перехід обіцяє цікаві зміни в геймплей, але поки невідомо, чи буде застосовуватися UE4 або новітній UE5.

The Sims 4: скрін

2. Гра буде доступна безкоштовно. Однак, очевидно, компанія EA, відома своїм підходом до мікротранзакцій, має намір використовувати Denuvo для "захисту" своїх платних розширень та DLC.

Таким чином, незважаючи на безкоштовний доступ до основної гри, можливо, користувачі стикаються з платними доповненнями та контентом.

The Sims 4: скрін

3. Maxis не відкидає випуску додаткового контенту (DLC) для нової версії гри. Цікаво, що деякі елементи, які раніше пропонувалися у вигляді доповнень, тепер можуть стати базовими функціями в Sims 5. Наприклад, зміна пір року та зміна погоди.

Незважаючи на інсайдерську інформацію, Maxis і EA поки не коментували ситуацію, і, як і раніше, неясно, наскільки актуальна версія в мережі.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що платити теж симолеонами? The Sims відкривають "живий" магазин для фанатів гри

Вам буде цікаво дізнатися, Рік та Морті обіцяють знову увірватися в розум своїх фанатів: мультсеріал продовжать ще на 3 сезони