Технологічний гігант, компанія Tecno, найбільш відома своїми смартфонами і плеєрами, представила на виставці MWC 2024 ігровий комплект доповненої реальності Pocket Go, що включає перші в галузі окуляри доповненої реальності AR Pocket Vision, сумісні з портативною ігровою консоллю на ОС Windows.

Як стверджує Tecno, гарнітура AR Pocket Vision "покращує взаємодію з пристроєм і дарує новий ігровий досвід", пише DigitalTrends .

AR Pocket Vision, фото: Tecno

AR-гарнітура Pocket Vision оснащена 0,71-дюймовим Micro-OLED-дисплеєм, що імітує еквівалент екрану з діагоналлю 215 дюймів на відстані 6 метрів.

Характеристики Pocket Go Гарнітура також має шестиосьовий гіроскоп з ІІ-алгоритмом, який відстежує рух голови та вібрацію для повного занурення в ігровий процес. Крім того, Pocket Vision має діоптрійне налаштування до 600 градусів для регулювання різкості зображення в залежності від гостроти зору користувача.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Ігрова консоль на 30 відсотків легша і на 50 відсотків менша в порівнянні з іншими ігровими консолями. Це перший такий гаджет в ігровому сегменті, який забезпечує високі показники FPS в іграх класу ААА.

AR Pocket Vision, фото: Tecno

Консоль оснащена 8-ядерним 16-потоковим процесором AMD Ryzen 7 8840HS із частотою до 5,1 ГГц. Для відведення тепла від компонентів застосовується вентилятор та три спеціальні мідні трубки. Як джерело живлення використовується змінний акумулятор.

Pocket Go також містить універсальну систему керування Tecno Smart Box, яка дозволяє контролювати не лише ігровий процес, але й інші розумні пристрої в екосистемі.

AR Pocket Vision, фото: Tecno

Цікаво, що Pocket Go може працювати з ПК Tecno Mega Mini T1 з ОС Windows, а також зі смартфонами Tecno. Проте компанія не уточнила, чи буде Pocket Go також сумісним із іншими телефонами на базі Android чи iOS. Вартість Pocket Go, а також терміни випуску пристрою наразі невідомі.

Нагадаємо, критики оцінили довгоочікуваний реліз Final Fantasy VII Rebirth: відгуки хороші, але є серйозні недоробки.

Раніше повідомлялося, виробники смартфонів офіційно попросили не класти гаджети в рис: стане лише гірше.

Також, це нова історія: українська студія анонсувала гру про виживання в космосі Level Zero: Extraction.