Для всіх наших дорогих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, та фанатіють від серії The Elder Scrolls, є дуже цікаві новини. Так, вже 2024 року The Elder Scrolls Online відзначить десяте День народження. Тому студія Betheda представила останній головний розділ гри, який отримав назву Gold Road.

В останньому доповненні The Elder Scrolls Online гравці будуть досліджувати знайомий регіон із серії та налаштовувати свої заклинання.

Про це стало відомо завдяки інформації від студії Betheda, а також відео на YouTube.

The Elder Scrolls Online, скріншот: YouTube

Як і очікувалося, цей останній розділ The Elder Scrolls Online представляє нову зону з кількома різними біомами та великою кількістю квестів, підземелля та потужних босів, яких потрібно здолати.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

The Elder Scrolls Online, скріншот: YouTube

Події розділу Gold Road розгортаються в зоні Вест-Уелл на захід від Сіроділа, розташованої в просторі між Золотим Берегом, Маршом Жнєцов та Краглорном. Гравці The Elder Scrolls 4: Oblivion вже знайомі з цим регіоном і його центральним містом Скінградом.

Ключова функція, яка з'явиться з цим розширенням, - це те, про що гравці міркували роками: створення заклинань за допомогою скрайбінгу.

Однак не варто будувати величезних очікувань, оскільки система Scribing призначена як "попередник" для створення заклинань в Oblivion і не буде мати таких вільних і руйнівних форм.

The Elder Scrolls Online, скріншот: YouTube

Хоча гравці не можуть створити власне заклинання з нуля, система гри допускає величезну кількість перестановок і буде цікаво подивитися, як скрайбінг впливає на формування персонажа The Elder Scrolls Online.

Новий розділ вже 3 червня 2024 року вийде на ПК, а з 18 червня – на консолях Xbox Series X|S, Xbox One, PS5 та PS4.

Нагадаємо, геймери нарешті зможуть грати в культову гру "Skyrim" у кооперативному режимі з друзями: довгоочікуваний мод "Together".

Раніше повідомлялося,експерти назвали топ найпопулярніших браузерів, Microsoft Edge здивував усіх.

Також, геймпад Xbox Series X отримає ключову особливість, PlayStation 5 не має шансів.