Для шанувальників комп'ютерних ігор, а особливо фанатів серії ігор The Elder Scrolls з'явилися чудові новини. Довгі роки мільйони чекали хоч щось, і ось це відбулося – вийшла нова гра із серії The Elder Scrolls.

Важливо відразу розповісти, що формат нової гри буде вельми несподіваним та незвичайним для шанувальників серії, що подарувала нам гру Skyrim.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання News Net Nebraska.

The Elder Scrolls: Castles, скріншот: YouTube

The Elder Scrolls: Castles – так називається нова гра, вже доступна для завантаження на мобільних пристроях. Розробник вирішив випробувати і в цій серії успішну формулу геймплей Fallout Shelter, де потрібно розвивати свій бункер і боротися за виживання.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

The Elder Scrolls: Castles, скріншот: YouTube

Крім постійно зростаючого списку повторних випусків Skyrim, останній новий запис у довгостроковій франшизі був запущений у формі The Elder Scrolls: Blades ще на початку 2019 року. Втім, тоді він не надто "зайшов" шанувальникам.

Остання спроба студії створити ще один мобільний хіт називається The Elder Scrolls: Castles. Симулятор днями з'явився у Google Play Store. Опис показує, що гра знаходиться у ранньому доступі.

The Elder Scrolls: Castles, скріншот: YouTube

Розробник ще не надав повного списку смартфонів і планшетів, які підтримуватимуть гру. Хоча 2D-візуальні ефекти гри припускають, що вона має працювати на більшості сучасних пристроїв будь-якої цінової категорії.

Нова гра дає фанатам шанс створити власну династію. З цією метою їм доручено будувати, розширювати та модернізувати свої титульні замки в рамках ігрового циклу, який є майже копією Fallout Shelter.

І ще, щоб точно викликати в тобі ностальгію, пропонуємо згадати золоті роки, коли "Скайрім" був головною грою юності:

Нагадаємо, три дні на порятунок, нова механіка допитів та подалі від Азії: що чекає на гравців у Far Cry 7.

Раніше повідомлялося, поміняй клавіатуру на кермо: у легендарному симуляторі про далекобійників ETS запропонували справжню роботу.

Також, Android буде без WhatsApp: у мільйонів користувачів відключать програму .