Російська онлайн-гра The Day Before отримала нищівні відгуки на Steam від розчарованих гравців.

Хоча, здавалося б, очевидно, що окупанти всім брехали. Однією з головних причин невдоволення стала зміна оригінальної концепції проекту. Замість обіцяного відкритого світу для виживання розробники запропонували невеликі локації в стилі шутера, схожого на Escape from Tarkov — теж проект країни-агресора.

The Day Before, скріншот: Steam

Станом на старт The Day Before мала лише 15% позитивних відгуків. Користувачі називають гру обманом, скаржаться на неробочі сервери, постійні краші, візуальні баги та дурдом, що відбувається на екрані.

Особливо негативно відреагували іспано- та англомовні геймери, звідки йшов найбільший потік користувачів. На піку онлайн сягав 40 тисяч гравців. Тепер вони вимагають покарати розробників та повернути гроші за попереднє замовлення (у деяких країнах гра коштувала €40).

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Серед найбільш розкритикованих аспектів – невдала анімація, поведінка камери, мізерний звуковий дизайн, відсутність обіцяних елементів виживання. А геймплей описують як монотонний, з одноманітними квестами та переповненими серверами.

The Day Before, скріншот: Steam

Гравцям не сподобалися примітивні завдання без глибини, нецікаві сутички із зомбі та гравцями через погану анімацію.

Загалом The Day Before залишила по собі гірке враження недоробленого і непродуманого в деталях проекту, що не виправдав високих очікувань, закладених у попередніх показах. Гравці відчули себе ошуканими обіцянками розробників з приводу можливостей та якості гри. Однак так і буде далі, доки користувачі з усього світу не усвідомлюють, що не можна користуватися російськими продуктами.

Нагадаємо, швидкі машини, фламінго та головна жіноча роль:Rockstar показала трейлер GTA 6 і назвала дату виходу

Як повідомляв "Знай.uа", геймерам показали ремайстер Quake 2: що нового в легендарній стрілялці 90-х

Знай.uа писав, геймери тікають із CS2, не чекаючи вирішення проблем: що не так з грою