Dota 2 - одна з найпопулярніших розрахованих на багато користувачів ігор останніх декількох десятиліть.

У неї грали мільйони користувачів у всьому світі. Щодня до неї заходять тисячі гравців. Саме тому в певний момент було прийнято проведення турнірів із призовим фондом, як це робилося раніше. Найбільшим із таких івентів є, звичайно ж, щорічний The International — чемпіонат, який дає не лише можливість гравцям показати себе та стати найкращими у всьому світі, а й великі гроші за це.

The International Dota 2

Наприклад, вперше турнір виграла команда Natus Vincere (українці), заробивши 1 мільйон доларів. 2021 року виграла російська команда (з кількома українцями у складі) і заробила цілих $18 мільйонів.

Почалася повномасштабна війна, сотні компаній у всьому світі вийшли з ринку РФ. Країни наклали на країну-агресора санкції. Ніхто не хоче працювати разом з росіянами, проте... Valve (компанія розробник Dota 2, CS2 та організатор The International) не бачить нічого поганого у тому, щоб окупанти продовжували брати участь у міжнародних турнірах.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

"Хотів подивитися The International, а там показують Z-International. Дякую Valve за любов до росіян", - пише один із користувачів у X (Twitter).

Справа в тому, що серед 100 гравців цілих 19% - це росіяни.

Нагадаємо, монстри, загадки та прокляті вулиці міста - під рідну мову: ремейк Silent Hill 2 отримав українську локалізацію

Як повідомляв "Знай.uа", Пітер Паркер об'єднається з Віднемом: критики вважають Spider-Man 2 найкращою грою про супергероїв

Знай.ua писав, розробники Alan Wake 2 пообіцяли безкоштовні сюрпризи: не забудь про український дубляж, вражає