Поки ти заздриш своїм друзям, які купили "преміум-лімітед-супер-пупер" версію Mortal Kombat 1 у мережі умільці вирішили покращити тобі настрій. Для гри створили дуже цікавий мод, який дозволяє геймерам подивитися на офігенні "фаталіті" та річки крові від першої особи.

Не будемо сперечатися, адже франшиза "Морталів" створила собі образ легенди завдяки крутому видовищу та жорсткому геймплею. Однак нова модифікація дозволить ще більше поринути у світ "м'ясорубки". Схоже, тут автори мода зробили ставку на доповнену реальність.

Mortal Kombat 1 від першої особи, скріншот: YouTube

У той час як усі частини серії використовують камеру від третьої особи, що забезпечує певну відстань між гравцем та болем його персонажів чи опонентів, новий мод Mortal Kombat 1 робить все набагато ближчим.

Йдеться про розробку користувача YouTube під ніком "ermaccer", яка демонструє, як виглядає геймплей новітньої частини легендарного файтингу від першої особи.

Популярні новини зараз

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Mortal Kombat 1 від першої особи, скріншот: YouTube

Хоча цей мод ще недостатньо відшліфований, він уже викликав увагу шанувальників гри, адже відкриває доступ до деталей проекту, які ще не бачені.

Зокрема, у відео можна побачити фаталіті Джонні Кейджа, який тримає свій телефон і робить селфі з опонентом чи тим, що від нього залишилося.

Mortal Kombat 1 від першої особи, скріншот: YouTube

Як наслідок, Mortal Kombat 1 з такої точки зору виглядає ще жорстокішим і кривавішим, а саме за це більшість геймерів і люблять ігри франшизи.

Нагадаємо, нова Commandos: Origins відправить геймерів на Другу світову війну: "легкої прогулянки" не буде.

Раніше повідомлялося, що Call of Duty: Modern Warfare 2 отримала несподіваний "апгрейд": геймери зможуть протестувати українську зброю.

Також, "Конструктор на вашому боці": режисер "Пили" зізнався, що чекало б російських окупантів у фільмі.