Американський розробник ігор NetherRealm Studios з Чикаго опублікувала у соціальних мережах свіжий трейлер майбутньої Mortal Kombat 1. Фанати вже чекають на новинку з нетерпінням, і є цілих 4 хвилини, які можна із задоволенням розглянути.

Шанувальники файтингів можуть ознайомитися з трейлером на платформі YouTube.

"Mortal Kombat 1", скріншот: YouTube

На відео можна побачити різних бійців, які б'ються з використанням різних супер ударів, та спеціальних комбо прийомом у вигляді X-Ray. Також можна помітити парочку кривавих фаталіті, і кілька кат-сцен.

У 4-хвилинному відео розробники показали бійців та безліч геймплейних кадрів. Також у ролику можна побачити міні-ігри та режими.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці

Показати ще

Як завжди, не обійшлося без жорстоких фаталіті, які, до речі, в новій частині Mortal Kombat максимально спростили. Тепер вони активуються натисканням трьох кнопок, а комбінація однакова всім персонажів у грі.

Ця гра дуже схожа на минулі частини, але головна особливість це камео-бійці. У грі помітно покращили графіку місць битв, а також самих персонажів. Зробили яскравіші спецефекти та багато іншого.

Вихід гри відбудеться 19 вересня цього року. Усім, хто оформив попереднє замовлення, отримають доступ на п'ять днів раніше за інших гравців. Гра вийде на персональних комп'ютерах та ігрових консолях Xbox Series S/X, PS5, а також на портативній ігровій приставці Nintendo Switch.

Також нагадаємо, що творець файтингу та голова студії NetherRealm Ед Бун підтвердив, що у новій частині гри будуть представлені бійці, за яких гравці не мали можливості пограти останнім часом.

Імовірні герої, які знову з'являться у "Mortal Kombat 1"

Нагадаємо, від "Evil Dead" до "Mortal Kombat X": екстремальний контент найжорсткіших і найнепристойніших ігор у світі.

Раніше повідомлялося, складання всіх "фаталіті" з Mortal Kombat 11 Ultimate, відео.

Також, екранізацію Mortal Kombat відклали на невизначений термін.