Для всіх наших читачів, які люблять ігри, як на ПК, так і на консолях, є дуже цікава новина. Нещодавно ми дізналися, що в новій версії Mortal Kombat 1 повернуть відразу кілька старих персонажів, а ось цього разу з'явилася інформація, що лиходій у масці з культового фільму "Крік" може стати родзинкою в оновленнях.

Так, експерти з пошуку "сливів" виявили у файлах Mortal Kombat 1 рядок діалогу з якого випливає, що в грі незабаром чувак у масці з ножем.

Нові подробиці, пов'язані з майбутніми DLC, почали з'являтися в мережі X, але цього разу шанувальники впевнені, що знають одного з персонажів Kombat Pack 2.

"Mortal Kombat 1", скріншот: YouTube

Виною цьому користувач соцмережі Х (колишній твіттер) під ніком Ghostface_4_MK1, який займається дослідженням файлів гри.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

У них ентузіаст виявив репліки, які досить прозоро натякають на те, що до списку бійців MK1 може приєднатися культовий убивця Гоустфейс із відомої серії фільмів жахів "Крік".

Знахідка Ghostface_4_MK1, скріншот: X

Одна з таких фраз лунає з вуст персонажа, який з'явиться в Kombat Pack 1 - Omni-Man і звучить так: "Щоб мене налякати, потрібно більше ніж маска і ніж".

Знахідка Ghostface_4_MK1, скріншот: X

Крім того, ще один боєць – Такеда має таку репліку: "Мене маска та плащ не лякають".

Цікаво буде поглянути на реакцію з боку розробників з огляду на те, що персонажів першого доповнення вони анонсували незабаром після подібної фанатської знахідки.

Нагадаємо, у "Last of us" з'явився конкурент: у мережу проник тизер серіалу з Fallout, фанатам показали головне.

Раніше повідомлялося, трикнопковий фаталіті, нові герої та соковиті ефекти: що ще показали у трейлері "Mortal Kombat 1".

Також, від "Evil Dead" до "Mortal Kombat X": екстремальний контент найжорсткіших і найпристойніших ігор у світі.