У мережі з'явилося веселе відео, на якому жінка переходить дорогу і вдаряється борт вантажівки U-Haul.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що цей інцидент стався ще в квітні 2019 року, але тільки недавно був опублікований на YouTube. Це було знято з відеореєстратора сусіднього автомобіля, і, хоча ніхто, схоже, не постраждав, все могло бути набагато гірше.

Ролик починається з того, що жінка і чоловік перетинають дорогу з чотирма смугами руху. Вони не йдуть по пішохідному переходу; вони просто йдуть посеред руху, чекаючи, що всі водії поблизу зупиняться замість них, навіть якщо вони не мають переважного права і можуть бути оштрафовані за перехід в недозволеному місці.

Коли вони досягають центру дороги, жінка зупиняє водія, який гальмує, і пропускає її. Через кілька хвилин жінка (яка явно не має просторового сприйняття) йде прямо в бік вантажівки U-Haul, що рухається в протилежному напрямку. На подив, все обійшлося, але наслідки могли бути зовсім іншими.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi висміяла Apple за відсутність адаптера в коробці з iPhone 12. Втім, яблучна компанія робить це заради зменшення шкоди для екології, але в Xiaomi вирішили над цим жартувати. Деякі з користувачів не оцінили почуття гумору від китайської корпорації.

Як повідомляв Знай.иа, компанія Apple представила бездротові навушники за 50 доларів. Повідомляється, що компанія випустила аксесуар не під своїм брендом, але характеристики за таку ціну цілком собі непогані. Меломани точно оцінять.

Також Знай.иа повідомляв, Windows 10 вносить великі зміни в роботу ОС. Повідомляється, що драйвер невідомого походження встановлюватися на пристрій не будуть, і все це зроблено заради безпеки.