Згідно з новим звітом, Razer випадково розкрила особисту інформацію понад 100 000 гравців протягом майже місяця.

Читайте Знай в Google News!

Дослідник безпеки Володимир Дяченко виявив, що дані клієнтів на веб-сайті Razer стали загальнодоступними 18 серпня через неправильну конфігурацію сервера. Відредагований зразок, зображений нижче, показує записи замовлень, зроблених в цифровому магазині компанії, з розкриттям особистої інформації, включаючи адресу електронної пошти та поштові адреси, тип замовленого продукту і номери телефонів. Інформація про кредитну картку не була включена.

Виявивши неправильну конфігурацію в мережі, Дяченко каже, що він кілька разів звертався до Razer протягом трьох тижнів, перш ніж отримав відповідь. У заяві, надісланій Дьяченко, виробник ігрового обладнання визнав неправильну конфігурацію сервера і що витік даних потенційно розкрив особисту інформацію, таку як повні імена, номери телефонів і адреси доставки для клієнтів. Razer стверджує, що не було" витоку інших конфіденційних даних", таких як способи оплати, і що 9 вересня була виправлена неправильна конфігурація. Компанія Razer підтвердила проблему в електронному листі на адресу The Verge і повідомила, що клієнти, у яких є які-небудь питання з приводу витоку, можуть звернутися за адресою DPO@razer.com.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Незважаючи на те, що конфіденційна платіжна інформація не була розкрита, особиста інформація, включаючи адреси електронної пошти, може бути використана в фішингових кампаніях для отримання додаткової інформації, такої як паролі для онлайн-рахунків або платіжні реквізити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери успішно зламавши iOS 14 через тиждень після її виходу. тепер користувачі зможуть встановити джейлбрейк. Правда, все це робиться на страх і ризик власника смартфона, так як гаджет може вийти з ладу в невідповідний момент.

Як повідомляв Знай.uа, ігрова бібліотека Steam навчилася показувати новини геймерам. Інформація буде братися з ігрових ЗМІ, так що кожен зможе для себе відкрити джерело корисної інформації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google відмовляється від платних розширень в браузері Chrome. Повідомляється, що деякі зловмисники отримували гроші у користувачів за допомогою обману. Пошуковик вирішив відмовитися від такої можливості, щоб користувачі були в безпеці.