Після того, як в червні для iOS були запущені аудіовізуальні повідомлення, Twitter тепер експериментує з ідеєю дозволити людям записувати і відправляти голосові повідомлення через прямі повідомлення. Алекс Акерман-Грінберг, менеджер по продуктам для прямих повідомлень в Twitter, повідомив, що компанія скоро буде тестувати голосові DM. Бразилія буде першою країною, включеною в цей тест. Він поділився новиною ... через 20-секундне голосове повідомлення. "Ми знаємо, що людям потрібно більше можливостей для вираження себе в розмовах в Твіттері-як публічно , так і в приватному порядку", - сказав він.

Читайте Знай в Google News!

Як і голосові твіти, голосові повідомлення мають простий інтерфейс: є тільки кнопка відтворення / паузи, а аватар відправника пульсує під час відтворення повідомлення. Команда розробників розробила "вбудований запис, щоб полегшити надсилання цих повідомлень як частину природного потоку розмови", так що це одна з відмінностей від поточного інтерфейсу звукових твітів. Є опція "повідомити про повідомлення" в разі, якщо хтось зловживає голосовими повідомленнями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

Нагадаємо, хакери успішно зламавши iOS 14 через тиждень після її виходу. тепер користувачі зможуть встановити джейлбрейк. Правда, все це робиться на страх і ризик власника смартфона, так як гаджет може вийти з ладу в невідповідний момент.

Як повідомляв Знай.uа, ігрова бібліотека Steam навчилася показувати новини геймерам. Інформація буде братися з ігрових ЗМІ, так що кожен зможе для себе відкрити джерело корисної інформації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google відмовляється від платних розширень в браузері Chrome. Повідомляється, що деякі зловмисники отримували гроші у користувачів за допомогою обману. Пошуковик вирішив відмовитися від такої можливості, щоб користувачі були в безпеці.