Дорожній патруль штату Огайо опублікував відео з відеореєстратора, на якому відображено божевільне переслідування, в якому напівпричіп їде не в ту сторону по шосе.

Згідно з WHIO, інцидент почався, коли хтось зателефонував до поліції з приводу безладного водіння напівпричепа по I-75. Абонент сказав диспетчерам, що вантажівка проїхала по середній дорозі, щоб обійти людей, і всюди розкидав землю і траву.

Поліція відреагувала на інцидент, і незабаром почалася гонитва.

Під час різних етапів погоні вантажівка вміло маневрувала.

Поки йшла гонитва, водій вантажівки подзвонив в службу 911 і нібито сказав, що дружина йому зраджує. Вона теж була в авто і благала владу про допомогу.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Що ще гірше, водій-Патрік Бертело-сказав диспетчерам:"мені загрожує 20 років в'язниці, і я не здамся без бою". Потім він сказав, що змусить поліцію вбити його.

Це страшна ситуація, але, на щастя, Бертело врешті-решт зупинився і випустив дружину з таксі. Її доставили в лікарню, так як вона була поранена в результаті того, що поліція описала як "фізичний напад або до того, як сісти в авто, або під час переслідування".

Переслідування тривало, але план самогубства Бертло за допомогою поліцейського не спрацював. Загін спецназу "вистрілив у блок двигуна" напівавтомобіля і змусив авто зупинитися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Android-смартфонах з'явиться секретна папка для зберігання файл. Повідомляється, що Google впровадить в нову версію ОС папку, для входу в яку система попросить ввести пін-код. Досить зручна функція, якщо врахувати, що в деяких країнах смартфонами користуються відразу кілька людей.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення Google Chrome дозволить позбутися від докучливих повідомлень в самому браузері. Повідомляється, що функція буде доступною в найближчому оновленні.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 обзаведеться унікальною фішкою. йдеться про магніт, який буде розташований під задньою кришкою, а потрібен він для бездротової зарядки, яку компанія представить разом зі смартфоном.