Наступним великим технологічним трендом у виробників смартфонів стане витягнутий екран із співвідношенням сторін 23: 9. За словами авторитетного інсайдера Ice Universe, провідні бренди вже готують смартфони з дисплеями в новому форматі. Правда, у такого нововведення є свої плюси і мінуси. Серед плюсів варто відзначити збільшений комфорт від читання, так як більше інформації зможе розташуватися на екрані.

Смартфон Xiaomi, gizchina

Не дивно, що перший такий смартфон випустить китайська корпорація Xiaomi, яка любить і вміє експериментувати. Раніше китайський бренд анонсував збір грошей на розробку експериментального смартфона Qin 2. Головною особливістю смартфона є витягнутий екран із співвідношенням сторін 22,5: 9. Смартфон нагадує наворочений пульт для телевізора.

Смартфони з аналогічними дисплеями слід очікувати і від інших китайських виробників. Що стосується компанії Apple, то, відповідно до витоків, у неї немає планів по випуску “витягнутого” iPhone. Однак, все може змінитися в будь-який момент.

смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що дані мільйонів жителів Росії опинилися у відкритому доступі. Причиною цього називають витік даних в одному з російських журналів, на який підписалися користувачі. Тепер база даних може бути в руках хакерів, і вони нею точно скористаються.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, які програми шпигують за користувачами. Зазвичай такі програми крадуть дані користувачів, нав'язують рекламу, або ж просто збирають інформацію про інтереси користувача.

Також Знай.uа повідомляв, змінений позашляховик Subaru може похвалитися унікальним корпусом, так як його перетворили в пікап. Навіть лебідку вставили, якщо автомобіль самостійно не зможе вибратися. Правда, перевозити габаритні вантажі потрібно буде навчитися конкретно на цьому авто.