Очікується, що у 2020 році багато виробників смартфонів запустять нові концепції і дизайни для своїх пристроїв, щоб продемонструвати свої технічні знання, інновації та зробити свої смартфони виділяються з натовпу.

Samsung справила великий резонанс, коли компанія представила свій перший складаний смартфон в минулому році - Galaxy Fold. Тепер південнокорейський гігант готується випустити складаний смартфон другого покоління.

Згідно з повідомленнями, компанія може запустити Samsung Galaxy Fold 2 на своєму заході Samsung Unpacked 11 лютого разом з флагманської серії наступного покоління смартфонів Galaxy S - Galaxy S20.

Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit

Тепер в мережі з'явилося концептуальне відео смартфона Galaxy Fold 2, демонструє, що ми можемо очікувати від компанії в цей раз.

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Дисплей має виріз для фронтальної камери, а на задній панелі є установка для двох камер. На відміну від Galaxy Fold, смартфон на відео має розкладний дизайн, який відповідає звітів і витоків.

Нагадаємо, що в мережу злили живі фото PlayStation 5, яку представлять публіці в середині 2020 року. Відзначимо, що початок передзамовлень заплановано на березень цього року.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили фото майбутнього флагмана 2020 року OnePlus 8 Lite. Інсайдери впевнені, що це бюджетна модифікація потужного смартфона, який покажуть вже на початку 2020 року.

Також Знай.uа писав про найбільш очікуваних іграх січень 2020 року. Ці ігри допоможуть геймерам провести зиму весело.