Пікап Hyundai Santa Cruz, який дебютував у лютому цього року, поступово перетворюється з концепту в серійну модель. Черговим тому підтвердженням став знімок кузова моделі, який перевозили на навантажувачі. Схоже, компанія вже почала виробництво цього автомобіля, який з'явиться на ринку вже в 2021 році. До речі, його дебют відбудеться в кінці 2020 року.

Кузов Hyundai Santa Cruz, autocentre

Новинка, хоч далеко і не в повній комплектації, вперше показалася без камуфляжу. Судячи з фото, майбутній пікап виконаний в стилістиці нової Elantra, про що свідчать фірмові трехлучевые виштамповки з боків. Багажник не такий вже і великий, але він все ж залишився пікапом.

Нагадаємо, що в рух пікап Santa Cruz буде приводити 3,0-літровий шестициліндровий дизельний турбодвигун потужністю 278 к. с. і 588 Нм крутного моменту. Також буде версія з бензиновим мотором, але про неї поки нічого не відомо. Будемо сподіватися, що він з'явиться на європейському ринку. Швидше за все, дизельна модифікація з'явиться на території США.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими

"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі

Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода

За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші

Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли, які автомобілі викрадають найчастіше. Звичайно ж, під прицілом дорогі автомобілі, так як і можна вигідно продати, або ж розібрати на деталі і продавати окремо частинами. Серед усіх крадених авто в Україні лідирують автомобілі марки Toyota.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали дату виходу Sony PlayStation 5. Інсайдери очікують, що новинку покажуть вже 4 червня, так що чекати залишилося трохи менше місяця. Ми практично всі знаємо про консолі, крім її зовнішнього вигляду. Однак до початку літа ми побачимо, як новинка відрізняється від свого попередника, якого показали публіці ще в 2013 році.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Facebook готує велике оновлення для користувачів. Звичайно ж, мова поки йде про Android-версії, а зміни торкнуться самого додатка соцмережі. Швидше за все, найближчим часом оновлення з'явиться і на iPhone.