Honor V30 Pro, випущений у листопаді 2019 року, тестується командою DxOMark Audio. На жаль, телефон набрав всього 59 балів, що на одиницю більше, ніж у Realme X2 Pro. В результаті телефон займає 15-е місце, що далеко від топової десятки.

Будучи телефоном з однією акустичною системою, Honor V30 Pro звучить просто жахливо. Широта відтворення відсутня, баланс і локализуемость порушуються, оскільки звук виходить з одного боку.

Продуктивність тембру пристойна, але явно відчувається брак басів, що, в свою чергу, впливає на загальний тембр і динаміку відтворення звуку. Але чіткі і точні хай-конды призводять до хорошого звучання.

Ще раз, обсяг продуктивності пристойний з хорошою послідовністю і природними кроками обсягу. Однак надмірне стиснення впливає на аудіоконтент на максимальних рівнях гучності, а також призводить до спотворень через шумів.

Що стосується запису, телефон працює набагато краще, ніж відтворення. Частота запису дуже хороша і відповідає винятковому розширенню басів. Динаміка добре зберігається завдяки великому SNR (відношення сигнал / шум).

Популярні новини зараз

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

Показати ще

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

В цілому, Honor V30 Pro - хороший телефон для запису, але звичайний телефон для відтворення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що 40-річну Ниву перетворили в Гелик. Правда, на автомобіль від Mercedes він схожий здалеку, а ось поблизу відразу ж помітні відмінності. До того ж, Ниву чомусь зробили заниженою. Втім, автомобіль виконує свою головну функцію - він привертає погляди оточуючих.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple виплатити своїм користувачам компенсації на 18 мільйонів доларів. Причиною цього став судовий позов, який подали на еп її користувачі. Компанії довелося погодитися, щоб заощадити час і ресурси.

Також Знай.uа повідомляв, що електрокари Volvo обзаведуться новими голосами, які будуть попереджати про небезпечне зближення з пішоходами та велосипедистами.