В інтернеті з'явилися фотографії інженерного прототипу майбутнього смартфона Xiaomi під кодовою назвою Comet. За словами людини, у розпорядженні якої опинився це пристрій, на поточний момент існує три варіанти майбутнього апарату. Мабуть, це пов'язано з секретністю на етапі виробництва. Однак, тепер ми точно знаємо, що компанія розробляє унікальний смартфон, який сподобається любителям активного відпочинку. Якщо врахувати, що на ринку не так вже й багато захищених смартфонів, у Xiaomi є всі шанси зайняти цю нішу.

новий смартфон Xiaomi, gizchina

Джерело стверджує, що Xiaomi Comet оснащений ЖК-дисплеєм, однокристальні системи Qualcomm Snapdragon 710, 4 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ сховища. Звичайно, топових характеристик очікувати не варто - все це дуже швидко розряджає акумулятор. Смартфон має акумулятор ємністю 2900 маг і підтримує Bluetooth 5.0. Що стосується камери, ззаду встановлені два модуля з датчиками на 12 і 2 Мп. Між ними знаходиться світлодіодний спалах. Нижче розташований сканер відбитків пальців.

новий смартфон Xiaomi, gizchina

Головною особливістю Xiaomi Comet є захист від води й пилу за стандартом IP68. Будемо сподіватися, що смартфон зможе витримати всі випробування, які приготували їх власники.

Популярні новини зараз

США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти склали список 10 кращих смартфонів початку 2020 року. Звичайно ж, серед них величезна кількість китайських гаджетів, і це не дивно. До речі, ігровий смартфон з потужним процесором Xiaomi Black Shark 3 теж потрапив в топ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google воскресить забуті стародавні мови. Компанія розробила сервіс на основі штучного інтелекту, який зможе створити “відсутні ланки” у вивченні стародавніх мов.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія BMW готує до виходу нові кросовери X8 і X8M. Серед іншого, вони будуть конкурентами кросоверами від Aston Martin і Lamborghini.