Компанія iFixit поділилася відео розбирання нового 12,9-дюймового планшета Apple iPad Pro 2020, представленого Apple на початку цього місяця. З-за пандемії COVID-19 зйомка проводилася в будинку співробітника, а не в студії компанії. Втім, це не завадило експертам поставити свою оцінку нового планшету від яблучної корпорації.

Завдяки розбиранні з'ясувалося, що більшість внутрішніх компонентів нового ‌iPad Pro‌ збігаються з начинкою моделі 2018 року випуску, підтверджуючи той факт, що пристрій являє собою відносно невелике оновлення в порівнянні з попередником. Це означає, що переплачувати по суті немає сенсу, і між iPad Pro 2018 і 2020 моделі можна заощадити величезну кількість грошей.

Також фахівцями iFixit було відзначено використання в планшеті модульного порту USB-C, що полегшує ремонт і заміну при необхідності. Однак майже всі інші компоненти iPad Pro 2020 року зафіксовані за допомогою клею, так що розібрати і зібрати назад буде досить важко. Настійно не рекомендуємо ремонтувати планшет будинку. Експерти поставили всього лише 3 бали з 10 можливих за ремонтопридатність.

iPad Pro 2020, ifixit

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple нахабно обдурила своїх користувачів. Новий iPad Pro 2020 року практично не відрізняється від iPad Pro 2018 року, при тому що чіпсет в новинці отримав іншу назву, а от продуктивність залишилася преждней.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, як правильно заряджати смартфон, щоб він прослужив максимально довго. Не варто ставити його на ніч на зарядку, а також чекати повної розрядки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA опублікувала детальний фото 500-метрового астероїда. Саме фото допоміг зробити зонд, який опинився біля космічного тіла на рекордно близькій відстані.