Lenovo готує до випуску свій перший ігровий смартфон. Провідний виробник ПК в світі скористається цією можливістю, щоб вивести свій ігровий бренд - Legion, в сегмент смартфонів. Телефон Lenovo Legion отримає Snapdragon 865 SoC, який на AnTuTu набере більше 600 000 балів. Це те, що пропонує тизер, нещодавно розкритий компанією.

Lenovo Legion, gizchina

За словами керівника Lenovo Legion з'явиться нова революційна технологія охолодження. Крім того, він заявляє, що ця технологія змінить правила гри на ринку, заповненому ігровими смартфонами. На жаль, у нас немає ніякої технічної інформації, яка б пояснювала ці висловлювання. Як і слід було очікувати, він заявив, що цей телефон буде пропонувати набагато кращий досвід, ніж конкуруючі ігрові пристрої.

У Lenovo дуже хороша репутація і досвід у відділі ігрових ПК. Тому ми раді бачити, що компанія розробляє нові технології для своїх гаджетів.

смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз

У Міносвіти готують нововведення для учнів 8-9 класів: що задумали

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Citroen представила недорогий електрокар з запасом ходу до 70 км. Дивно, але за авто попросять всього лише 6 тисяч доларів, що зробить його одним з найбільш доступних на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, компанію AliExpress повідомила користувачів про затримки при обробці і відправлення товарів. Схоже, коронавірус дав про себе знати, особливо на найбільшому торговельному майданчику в світі.

Також Знай.uа повідомляв, що передплата від Sony різко подешевшала на території України. Тепер геймерам приготували приємні знижки, що точно порадує фанатів компанії. Щоправда, зниження цін буде дійсно вже з 1 травня.