В мережі почали з'являтися перші витоку про майбутнє флагмані від Google - Pixel 5.

Google Pixel 5, gizchina

Виявляється, Pixel 5 вже працює в коді Android Open Source Project (AOSP). Витік стався з-за нового зміни коду для ядра Linux Android, де розробник Олена Петрова - з AOSP - пояснює, що ядро було протестовано тільки в Pixel 4, а не на будь-якому новому пристрої.

В коммите також зазначається, що “Pixel 5” в даний час працює під управлінням ядра Linux 4.19, а Pixel 4 - у версії 4.14. Тому ми побачимо оновлення ядра Android для наступної версії ОС Google Android 11.

Google Pixel 4

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Згідно зі звітом, комміт був завантажений в політику ядра версії 4.19 ядра Linux. Іншими словами, компанія тестує нові версії ОС Android на майбутніх пристроях, серед яких і Pixel 5. Швидше за все, дебют новинки відбудеться вже в жовтні 2020 року, так що доведеться почекати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче представити бюджетну версію смартфона iPhone SE 2 вже в березні цього року. Судячи за повідомленнями, новинку представлять вже 31 березня, так що анонс не за горами.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила масажне крісло, яке точно порадує любителів розслаблятися. А цінник в 600 доларів дозволить стати девайсу максимально доступним, якщо порівнювати з конкурентами.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony зіткнулася з новою проблемою при створенні Sony PlayStation 5. Повідомляється, що ціна буде достатньо високою як для консолі, особливо, якщо порівнювати з попередником.