Як і кожен рік, Консорціум Unicode обирає нові emoji, які будуть інтегровані у всі смартфони в цьому році. У 2020 році буде випущено 117 нових emoji з Android 11 і iOS 14.

Ми не збираємося перераховувати кожен з 117 нових смайликів тут, але ми будемо раді згадати досить істотні доповнення до цієї нової версії. Давайте спочатку згадаємо додавання усміхненого смайлика зі сльозою і італійський жест “Ma Che Vuoi”.

Що стосується персонажів, Emoji 13.0 додає ніндзя і Санта-Клауса, що буде дуже практично в кінці року. Можливо, ще зручніше, стандарт додасть людини, що годує дитину.

Смартфони Xiaomi

Нагадаємо, що компанія Microsoft запровадила цікаву функцію в роботу системи Windows 10. Тепер користувачі можуть робити дзвінки за допомогою комп'ютера.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi готує до виходу унікальний смартфон Mi Mix 10, який точно стане популярним завдяки своїй ціні і топовим характеристиками. Правда, коли покажуть новинку - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що iOS 13 користується величезною популярністю. Повідомляється, що нова ОС встановлена на більшості сучасних смартфонів, що говорить про вдалу збірці.