Відразу ж варто відзначити, що дані про апаратне забезпечення пристрою GeekBench просто передаються з додатком на рівні операційної системи і відносно прості у маніпулюванні і підробці. Незважаючи на це, компанія Google повідомляла багато інформації про Android R.

Google Pixel 4

Ми не сумніваємося, що Google старанно працює над Android. Судячи з усього, компанія хоче зробити підтримку для Android R в першу чергу для своїх смартфонів. Мова йде про Google Piel 4. Залишається тільки дочекатися, коли компанія офіційно представить новинку. Можливо, новий Android з'явиться на смартфонах вже до кінця 2020 року.

Google Pixel 4

Нагадаємо, що компанія Oppo запатентувала унікальний дизайн смартфона. Такого зовнішнього вигляду девайса ви ще точно не бачили.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple запатентувала ноутбук MacBook з сенсорним дисплеєм. Новинка може похвалитися наявністю дисплея, який може виконувати дії за допомогою жестів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення ОС для AirPods Pro вивело з ладу навушники. Користувачі масово скаржаться на несправність роботи технології шумозаглушення.