Недавній дослідницький звіт Strategy Analytics показав, що на цьому ринку бездротових гарнітур різні виробники намагаються затьмарити яблучну компанію. Не дивно, що Apple в даний час є лідером серед них. До речі, в 2019 році Apple AirPods поставила близько 60 мільйонів бездротових гарнітур, що становить 71% від справжнього ринку.

Ринок бездротових навушників, gizchina

Справжня бездротова гарнітура (TWS) відноситься до категорії, до якої сама гарнітура і смартфон підключені по бездротовому зв'язку через Bluetooth. Між двома гарнітурами немає кабелю. Apple не є творцем цієї форми продукту, але вони покладаються на AirPods, щоб зробити справжні бездротові навушники популярними на ринку. Звичайно, на ринку є бюджетні аналоги, але вони не користуються такою популярністю, як AirPods.

AirPods Pro

наприкінці минулого року Bloomberg передбачив, що поставки AirPods в 2019 році подвояться порівняно з попереднім роком. І тепер звіт Strategy Analytics показує, що вони становлять 50% всього ринку. В той же час його виручка становить 71% всього ринку.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei займеться розробкою безпілотного авто. Правда, сама компанія створенням автомобілів не буде займатися, але зробить величезний внесок у розвиток безпілотних авто, як це зробив Ілон Маск з його

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei планує відмовитися від послуг Google, так що тепер корпорація буде виплачувати мільйони доларів творцям програм, які запустять сервіси для власної ОС від Huawei.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft сильно оновила браузер, Edge, так що тепер новинка буде працювати набагато швидше.