У Apple ніколи не вдалого оновлення iOS 13. З самого випуску ми чули про безліч проблем, пов'язаних з Personal Hotspot, дублює листами, синхронізацією голосових заміток Apple Watch, повідомленнями Fitbit, Siri і і багатьом іншим

Однією із важливих проблем, з якими iOS 13 зіткнулася, був зіпсований механізм WiFi. Незважаючи на кілька спроб уникнути неприємностей, люди знову і знову стикалися з труднощами при підключенні до безпроводової мережі.

iOS 13 на iPhone XS Max

Позапланові оновлення намагалися мінімізувати цю помилку. Тим не менш, навіть після випуску iOS 13.3, багато зіткнулися з проблемою при підключенні до безпроводової мережі.

Схоже, що навіть з iOS 13.3 користувачі відчувають труднощі з включенням мережі . І в Твіттері ми могли знайти більше людей, які залишилися незадоволеними оновленням iOS 13.3, яке так і не змогло виправити всі помилки.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

iOS 13

Нагадаємо, що флагманський смартфон OnePlus 8 засвітився в мережі. Про смартфоні мало що відомо, але його точно покажуть публіці в 2020 році, а про ціни і характеристики говорити поки рано.

Як повідомляв Знай.uа, рендери Huawei P40 Pro просочилися в мережу. Тепер ми дізнаємося, як виробник розташує задню камеру з чотирма об'єктивами.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi випустила портативний акумулятор, який продають за копійки.