Gboard, можливо, одна з кращих клавіатур для Android і iOS. Втім, щось пішло не так. Останнє оновлення Gboard, схоже, зламало клавіатуру, так як багато користувачів скаржаться на постійні збої.

Смартфони Xiaomi

На форумах по продуктах Google, Reddit і Twitter з'явилося безліч тем, в яких скаржаться на нездатність Gboard функціонувати належним чином. Кілька користувачів навіть були заблоковані на своєму пристрої і не могли увійти навіть після багаторазового перезапуску пристрою.

Ця проблема стосується тільки користувачів Gboard, які використовують PIN-код/ пароль, так як для цього потрібна клавіатура.

Все, що вам потрібно зробити, це зайти на веб-сторінку Play Store в веб-браузері та встановити на свій пристрій сторонню клавіатуру, наприклад SwiftKey. Процес інсталяції відбувається навіть тоді, коли ваш екран заблокований, тому вам буде запропоновано вибрати між Gboard і другий клавіатурою. Якщо це не спрацює, підключення фізичної клавіатури може стати вашою єдиною перепочинком.

Популярні новини зараз

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Смартфони Xiaomi

Компанія поки не виправила помилку.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала нову технологію, яку впровадять у новенький iPhone 12 2020 року. Мова йде про сканер відбитків пальців, який запровадять під сам екран, як це вже роблять китайські виробники.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали перші живі фото довгоочікуваного Samsung Galaxy Fold 2.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia представила новий кнопковий телефон, який здивує своєю вартістю, так і можливостями.