На що проходить в Китаї презентації Meizu анонсувала свою першу розумну зубну щітку. Особливості новинки - місяць автономної роботи і технологія мінімізація розбризкування води і піни під час очищення ротової порожнини, чим не можуть похвалитися навіть імениті конкуренти. Втім, Xiaomi вже давно представила свою розумну щітку, яка має величезну кількість режимів, та й ціна була цілком приємною.

Представники Meizu відзначили, що представлений ними продукт не має аналогів. Завдяки спеціальній амплітуді рухів вбудованого мотора, яка не перевищує 5,5 міліметрів, під час чищення зубів паста і вода не розприскуються. Кількість вібрацій в хвилину - близько 32 000. Правда, відсутність бризк для деяких користувачів не є пріоритетно важливою функцією.

Зовні щітка мало чим відрізняється від конкурентів. Втім, придумувати революційний дизайн для зубної щітки просто нема чого.

Популярні новини зараз

Повістки Укрпоштою: які непорозуміння можуть виникнути з ТЦК

Залишився лише тиждень: українці зазнають важких змін з 1 жовтня

Можливі серйозні зміни у тарифах на електроенергію: відома дата

В Україні анонсували найбільший перерахунок пенсій: у кого виплати зростуть одразу на 60%

Показати ще

Вартість новинки становить $42. Ще за $7 можна придбати дві додаткові змінні насадки. Продажу Meizu Sonic стартують 28 жовтня.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.