Поки всі чекають старт продажів смарт-браслета Xiaomi Mi Band 4, на AliExpress з'явилася оновлена модель торішнього фітнес-трекера Hey+ Band. Схоже, компанія вирішила не морочитися з презентацією нового браслета, тому випустила його “по тихому”.

Новинка вийшла з назвою Xiaomi Hey+ Band 1S і вона отримала злегка змінену капсулу з прямокутним дизайном, а також три кольори ремінців: чорну, помаранчеву і бірюзову. Всі ремінці силіконові, так що при бажанні можна замінити на більш практичну версію з тканини.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Показати ще

Технічні специфікації пристрою залишилися колишніми. У нього встановлений 0.95-дюймовий кольоровий AMOLED-дисплей з щільністю пікселів 282ppi. Також оснастили Новинку NFC-модулем для безконтактних платежів, але вони будуть працювати тільки в Китаї. За автономність Hey+ Band 1S відповідає акумулятор на 120 маг. Його має вистачити на 18 днів роботи браслета. Для браслета величезним плюсом є кольоровий дисплей, так як чорно-білий хоч і підвищує автономність, але зручності набагато менше, якщо порівнювати з кольоровим.

Про ціни поки говорити рано, але браслет вже доступний на сайті компанії.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала оновлення MIUI 11 для своїх смартфонів. Однак, далеко не всі гаджети від китайського виробника зможуть оновитися до актуальної версії. Серед тих, кому пощастило варто відзначити флагманські смартфони і ті, які з'явилися на прилавках в 2019 році. Для бюджетників оновлення не буде, так як їх обчислювальної потужності може не вистачити.

Як повідомляв Знай.uа компанія прошивка MIUI від Xiaomi з кожним разом все більше нагадує звичайний Android. Якщо раніше компанія вміла виділятися серед інших компаній, то з кожним оновленням кордону між популярними прошивками стають все тонше. У будь-якому випадку, при переході з Android користувач практично не помітить різниці, а часті оновлення системи постійно збільшують комфорт використання смартфонів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple здивували публіку оновленим додатком Карти, що можу стати краще додатки від Google. Однак, зміни у користувачів iOS 13, вихід якої запланований на вересень.