Патент відображає можливий дизайн ігрової приставки Sony PlayStation 5, вразив її схожістю з космічним кораблем. Втім, один з користувачів мережі розмісти в Twitter фото корпусу консолі майбутнього.

На фото показано, що більша площа корпусу відведена під вентиляційні отвори — всередині глибокого V-образного вирізу і по-боків консолі. Це допоможе уникнути перегріву пристрою.

На передній панелі привід Blu-ray, який підтримує диски ємністю 100 ГБ, а зверху 5 кнопок для управління консоллю. У лівому верхньому кутку написано “Прототип 1, не для продажу”. На фото показаний прототип консолі з таким же незвичайним дизайном, який ми бачили раніше. Втім, у користувачів мережі є деякі сумніви на цей рахунок.

Це змушує декількох користувачів мережі заявляти що це підробка, виконана за допомогою 3D-друку. Хоча з іншого боку, деякі розробники раніше заявляли, що отриманий ними прототип дуже схожий на дану карту патенту.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.