1 листопада 2019 року відбудеться захід BlizzCon 2019, на якому ігрова студія Blizzard, знаменита по грі World of Warcraft, розповість про важливі анонсах на наступний рік. Відомий стример Metro поділився інсайдерською інформацією щодо презентації: на ній Blizzard анонсує Diablo 4 разом з Overwatch 2, а також покаже ремастерінг Diablo 2. Схоже, легендарна серія ігор Diablo отримає довгоочікуване продовження.

Правда, про будь-які точних даних інформації поки що немає.

Варто відзначити, що в минулому році на BlizzCon 2018 стався скандальний випадок з анонсом мобільної гри Diablo Immortal, викликав шквал гнівної критики на адресу Blizzard. Гравці отримали гру відверто поганої якості, яку без доната пройти дуже складно. Звичайно ж, компанія змогла поліпшити гру серією оновлень, але ось у геймерів неприємний осад залишився. Тепер у компанії є всі шанси відновити свою репутацію.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.