Першу партію фітнес-браслетів Honor Band 5 розпродали за 29 секунд, повідомляє Gizchina. Схоже, браслет дуже сподобався фанатам. Правда, Xiaomi Mi Band 4, який є прямим конкурентом, теж розпродав як гарячі пиріжки, і не втрачає своєї популярності навіть через місяць після початку продажів.

Новинка має екран AMOLED, пульсоксиметр, датчик частоти серцевих скорочень і модуль NFC. Ціна гаджета - $28 або $31 за звичайну версію і модель з модулем NFC для безконтактних платежів. Такі ж ціни і в браслета від Xiaomi, так що вони в одній ціновій категорії.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про кількість обсягу першої партії Honor Band 5 поки немає даних. Зазвичай це кілька тисяч одиниць. Версія Honor Band 5 з модулем NFC надійде в продаж на ринку Китаю 29 липня.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Пристрій вважається головним конкурентом для недавно випущеного фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 4.

Нагадаємо, що компанія ASUS представила унікальний ігровий смартфон ROG II. Цей апарат створений для геймерів, які захоплюються мобільними іграми. Втім, це не заважає вам дивитися відео або прослуховувати музику, і навіть спілкуватися у соцмережах. Смартфон має водяне охолодження, так вентилятори, які впровадили в сам корпус.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google хоче оновити популярних смартфонів до Android Q. Зазначимо, що далеко не всі девайси отримають оновлення. Більшість з них є флагманами 2019 року. Правда, в мережі вже показали 11 версію Android R, яка більше нагадує iOS.

Також Знай.uа писав, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився в мережі з новими подробицями. Тепер ми дізналися практично всі про це гаджет. Зазначимо, що девайс отримає підтримку мережі 5G, а також потужний процесор Snapdragon 855, який на сьогоднішній день є топовим. Однак, ціна користувачів теж шокує - за гаджет попросять близько 2300 євро.