Нещодавно техноблогер Зак Нільсон перевірив ігровий смартфон ASUS ROG Phone 2 на міцність. Тепер він взявся за розбирання гаджета. Відзначимо, що крім незвичайного зовнішнього вигляду, всередині смартфона є технології охолодження смартфона, в тому числі і кулери.

Розбирання ASUS ROG Phone 2 починається з нагрівання і зняття скляної кришки. На її внутрішній стороні знаходиться світлодіодне підсвічування. Важливо, що живиться через спеціальні конектори, а не кабелі, так що при ремонті нічого не пошкодиться. Втім, навіть чіпсет розмістили в капсулу з міді.

Більшу частину внутрішнього простору ROG Phone 2 займає акумулятор на 6000 мАч. Блогер зазначив, що батарея досить легко витягується, що є великим плюсом при ремонті. Під АКБ знаходиться величезна мідна випарна камера для додаткового охолодження пристрою. Вона приклеєна до дисплею, і дістатися до неї неможливо, не зламавши екран. Схоже, тут розробники сильно помилилися.

Зібрати смартфон назад з-за всіх ушкоджень у Нільсона не вийшло.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.