Зараз тільки починається процес активного впровадження зв'язку 5G, але телекомунікаційні гіганти вже працюють над зв'язком наступного покоління. Зокрема, головний виконавчий директор Huawei Рен Женгфей заявив, що в його компанії вже ведуться дослідження у сфері 6G. Схоже, незабаром з'явиться мережа нового покоління. Однак, на території України і 4G працює не у всіх куточках, не кажучи вже і про 5G, який з'явиться у нас не скоро.

Він зазначив, що Huawei паралельно працює над стандартами 5G і 6G. Тим не менш, “розробка 6G” все ще знаходиться на “ранній стадії”, і до того, як цей стандарт стане комерційно доступним, належить ще “довгий шлях”. За його словами, до початку повноцінного використання цієї технології може пройти ще понад 10 років. Втім, навіть на сьогоднішній день швидкість передачі даних за стандартом 5G більш ніж задовольняє користувачів.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Популярні новини зараз

Вдень до +29°, а небо вибухне громом: народний синоптик озвучив погоду на кінець вересня

Відключення газу: які будинки залишаться без постачання

60-річних не відпустять: нардеп пояснив, чи можуть знизити мобілізаційний вік

Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.