В мережі не припиняється потік витоків про нових смартфонах серії Redmi 8. Слідом за фотографіями Redmi Note 8 по інтернету розлетілися знімки, на яких імовірно зображений Redmi 8 Pro. Тепер можна розглянути смартфон з усіх боків ще до дебюту, який відбудеться вже до кінця серпня цього року.

Що стосується дизайну, спереду можна розгледіти каплевидний виріз в екрані під фронтальну камеру і невелику нижню рамку з написом Redmi. На звороті з градієнтним забарвленням знаходяться сканер відбитків пальців і камера з чотирма сенсорами. Верхній модуль виділено кільцем, що стало відмінною рисою смартфонів Redmi і Xiaomi. Девайс виглядає цілком сучасно, якщо врахувати, що він точно не буде коштувати дорожче 300 доларів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно інформації FCC, Redmi 8 Pro має корпус з розмірами 158,29 х 75,3 мм і екран діагоналлю 6,1 дюйма. В описі також зазначено наявність Wi-Fi, Bluetooth 4.2 та роз'єми USB Type-C. Апарат зареєстрований в двох версіях: 3 + 32 ГБ і 4 + 64 ГБ.

Популярні новини зараз

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.