Компанія Samsung представила свій бюджетний смартфон Galaxy A10s. Новинка отримала дуже великий Infinity-V-дисплей діагоналлю 6,2 дюйма і роздільною здатністю HD+, а також ємність акумулятора 4000 мАч. Втім, девайс отримав відмінні характеристики, враховуючи його ціну в 130 доларів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

в частині інших характеристик повідомляється про процесор MediaTek Helio P22, 2 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ вбудованої. У смартфоні підтримується microSD до 512 ГБ. Звичайно, флагманської начинки від нього очікувати не варто.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Працює пристрій під управлінням операційної системи Android 9.0 Pie. Розблокувати його можна зі сканером відбитків пальців або за допомогою системи розпізнавання осіб, що велика рідкість для смартфонів такої цінової категорії.

Ззаду розташована подвійна камера з лінзами на 13 і 2 Мп. А фронтальна камера має роздільну здатність 8 Мп.

Вартість новинки становитиме 130 доларів.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.