Porsche готується до масового виробництва електрокара Taycan. Компанія провела 26 тестів прискорення поспіль, щоб упевнитися, що авто не перегрівається і працює стабільно.

Не секрет, що компанія вже розробляє головного конкурента Tesla Model S. Компанія раніше анонсувала, що з нуля до 100 км/год авто буде розганятися всього за 3,5 секунд, а нова система зарядки дозволить наповнити батарею електрикою до 80% всього за 15 хвилин. Однак, корпорації точно варто перевірити автомобіль на надійність, так як випадки вибухів Tesla тільки збільшується, і покупці хочуть надійності, якщо мова йде про електрокарі за мільйони.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

днями в Porsche протестували систему охолодження повністю електричного Taycan, щоб переконатися, що машина не перегрівається після постійних тривалих навантажень.

Популярні новини зараз

На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо

Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Тестові заїзди проводили при температурі 28 градусів Цельсія. Машину розганяли в різних напрямках, щоб врахувати опір вітру. Час розгону до 200 км/год становило в середньому до 10 секунд, з похибкою 0,8 секунди між найкращим і найгіршим результатом.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.